02 December 2014

Assalamualaikum pembuka bicara,
Sekarang ni pelajar tahun akhir Ijazah Sarjana Muda Pemakanan dan Dietetik (kohort 4) tengah sibuk menghadapi Final Year Project. Tajuk tesis saya adalah Hubungkait kualiti tidur, pencapaian akademik dan indeks jisim tubuh dalam kalangan remaja sekolah di Kuala Selangor. Terima kasih kepada ahli kumpulan saya, Alifah, Aini, Aizlynna (perasan tak semua nama start dari huruf A, haha). Sahabat sy ni bnyak sangat membantu dalam tesis ni.
Sekarang dah tak boleh menulis lama-lama sebab bnyak hal nak kena buat. Ni pun amik kesempatan sekejap sebab beberapa jam lagi draf kedua tesis ni akan dihantar huhu. Semoga semuanya berjalan lancar. Doakan saya ya!

Color your dreams

Mungkin inilah post terakhir untuk tahun ni. Sesuai sangatlah dengan post pertama sy yg bermula januari lepas dan saya menutupnya pada bulan disember (nampak tak betapa sibuk Puan Arnieta ni!).

Kata kata terakhir yang paling saya sukai: semua penulis akan mati, hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti :)
Salam ukhuwah semuanya...

5 comments:

fazlyn natasya said...

Salam akak nak tanya,kos ni ada interview tak

Eyta Arnieta Salem Aikni said...

Xde intebiu kak.. kalau lepasan diploma boleh masuk dri gred purata cgpa 2.75

Eyta Arnieta Salem Aikni said...

Xde intebiu kak.. kalau lepasan diploma boleh masuk dri gred purata cgpa 2.75

Nadia said...

Salam dear. Sorry nak tanya, ahli kump yg nama Aizlynna tu nama penuh dia Nur Aizlynna bt Muhammad ke? Sy tgh cari my childhood friend dr Sarawak nama mcm tu.

Nadia said...

Salam dear. Sorry nak tanya, ahli kump yg nama Aizlynna tu nama penuh dia Nur Aizlynna bt Muhammad ke? Sy tgh cari my childhood friend dr Sarawak nama mcm tu.